Locatie

Bouw & Infra Park BV
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg!

Met de auto

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.

Parkeren

Er zijn op het terrein 500 gratis parkeerplaatsen (P3) voor onze gasten.

Openbaar vervoer

Er rijdt ieder uur een buurtbus, lijn 513, van en naar het NS-station Harderwijk. De halte is op het terrein. Download hier de dienstregeling.

Pendelbus

Vanaf station Harderwijk rijden er pendelbussen tussen 14.00 en 15.30 naar het Bouw & Infra Park. De pendelbussen vertrekken vanaf de taxistandplaats. U kunt de chauffeurs herkennen aan een bord met “Congres Gelderland ziet ruimte”. De gehele dag is er een pendelbus beschikbaar vanaf het Bouw & Infrapark richting Station Harderwijk. Vanaf 19.30 zijn er weer meerdere bussen beschikbaar om u naar het station te brengen.